Nu startar jag eget företag

Nu ger jag mig ut på en ny resa. En resa som företagare och konsult. Med mitt eget bolag, Kent Persson Organisation & Kommunikation AB, är det min ambition att kunna erbjuda tjänster med hög kvalité inom public affairs, kommunikation och organisationsutveckling.

Att jag startar företag uppmärksammas av media, vilket är roligt. Nerikes Allehanda och Dagens Opinion har intervjuat mig.

Min ambition är att med ett stort nätverk inom politik, näringsliv och offentlig sektor kunna vara med och bidra till att öka dialogen och förståelsen emellan samhällets olika sektorer.

Jag har arbetat med påverkansarbete och kommunikation i över 20 år. Arbetet har under dessa år till delar förändrats. Möjligheterna och kanalerna är idag fler än någonsin. Ska man lyckas gäller det att agera rätt, vid rätt tillfälle och i rätt kanal. Sociala medier är ett utmärkt sätt att opinionsbilda. Att få genomslag i media nödvändigt om du ska påverka beslutsfattare och opinion. Personliga möten avgörande om resultat ska uppnås. Jag vet hur man gör för att lyckas med påverkansarbete och opinionsbildning.

Public affairs stöd är viktigt om man ska lyckas påverka. I grund och botten handlar det om förståelse för hur politiska processer fungerar, var och hur beslut tas och av vem. Jag har erfarenhet från ledande befattningar från kommunal-, landstings- och nationell nivå. Få har det. Där andra har teoretisk kunskap och har jag praktisk erfarenhet. Jag har suttit i rummen där besluten tas. Därför kan jag både förklara hur det fungerar och hitta lösningar på era behov, oavsett vilken politisk nivå det gäller.

Jag har haft en fantastisk resa med politiken i över 20 år. Skaffat mig kunskaper, erfarenheter och vänner. Nu börjar nästa resa som egen företagare. En resa där jag ser fram emot att få skapa ännu fler kontakter.