maj 28, 2024

Om mig

Jag är sedan december 2015 samhällspolitisk chef för Heimstaden. Arbetar med att förvärva fastigheter av såväl privata som kommunala bolag och mark för nybyggnation och är ansvarig för Heimstadens relationsbyggande och påverkansarbete.

Jag har 20 års erfarenhet av ledarskaps- och organisationsutveckling samt påverkansarbete. Åren 2012-2015 var jag partisekreterare för Moderaterna. Erfarenhet av eget företagande, föreläsare och rådgivare. Hos Burson-Marsteller har jag också arbetet som public affair konsult. Sedan 2015 arbetar jag heltid för Heimstaden samt har styrelse- och rådgivningsuppdrag.

Jag har erfarenhet av att leda en stor och komplex organisation med verksamhet i hela Sverige och som ständigt befinner sig i förändring. Tryggt ledarskap med bra kommunikativ förmåga är mina styrkor. Jag är van att kunna fatta beslut snabbt, ansvara för ekonomi, organisation samt driva förändringsarbete inklusive omställning. Naturligtvis är jag mediavan och har länge ansvarat för intern och extern kommunikation samt haft yttersta ansvaret för att hantera kriser. Jag trivs med utmaningar och högt tempo.

Min lediga tid tillbringar jag med familjen, spelar gärna padel och badar så ofta det går i bohusläns vackra skärgård.

Kent Persson

kent@kentpersson.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − åtta =