juli 16, 2024

Föredrag

Under drygt 20 år har jag arbetat med att hålla olika typer av föredrag, för såväl mindre sällskap som stora grupper. Jag har också en gedigen erfarenhet av att vara moderator.

Givetvis anpassar jag mitt föredrag efter era behov och önskemål.

Några exempel av föredrag:

I stormens öga
Föredrag om media- och krishantering. Så undviker man att hamna i kris, med handfasta tips på hur man hanterar och tar sig ur en kris.

Så får du en dialog 1 200 000 människor
Föredrag om hur du bygger upp och genomför en nationell kampanj. Under valåret 2014 så träffade Moderaterna 1.2 miljoner människor i sin dörrknackningskampanj. Hur genomför man en sådan stor kampanj med begränsade resurser och vad kan vi lära oss.

Världen springer förbi oss – dags att fika!
Föredrag om en värld i ständig förändring och att den springer förbi oss om vi sitter still. Därför är det dags att fika! Tips och idéer på hur man kan starta kreativa processer, vända hot till framgångar samt hur man förbereder, genomför och lyckas med förnyelse och förändringsprocesser.

Det nya medialandskapet – så lyckas ni!
Det svenska medialandskapet har på kort tid genomgått stora förändringar. Ett nytt medialandskap har uppstått med fler kanaler och med ett högre nyhetstempo än någonsin. Hur ska man agera i detta nya landskap för att lyckas och få ett positivt genomslag och vad ska man undvika? Ett föredrag som går igenom hur det nya medialandskapet ser ut och fungerar och förslag på hur man ska jobba för att lyckas.

När tiden inte räcker till som chef
Föredrag om hur du som chef och ledare kan lyckas med ditt uppdrag. När tiden upplevs alltmer som en bristvara är det viktigt att använda den rätt. Tips och idéer på hur du motiverar dina medarbetare och hur du utvecklar ditt ledarskap till att bli mer öppet och framgångsrikt.

Moderator
Jag har lång erfarenhet av att vara moderator. Jag kan förbereda, hålla ihop, genomföra och följa upp konferenser, allt för att ert evenemang eller event ska bli så bra som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =